Guláš z pomalého hrnce: Vyzkoušejte vepřový nebo hovězí guláš 31. 8. 2024 0 Víte, jak chutná guláš z pomalého hrnce? Prostě skvěle. Díky pomalému vaření dosáhnete dokonalého rozložení chutí už při samotném vaření....
Šťavnaté řízky z panenky. Jak správně smažit řízky z panenky, aby byly šťavnaté 24. 1. 2023 0 Pokud si chcete udělat šťavnaté řízky z panenky, tak rozhodně není potřeba se toho bát. Bez problémů to zvládne i...
Jak na šťavnaté čínské řízečky? Použijte kontaktní gril 11. 8. 2022 0 Originální čínské řízečky uděláte na kontaktním grilu doslova během pár minut a vaši strávníci budou nadšení. Přitom k tomu využijte...
Plněná vepřová kapsa bude dobrou večeří pro celou rodinu 14. 2. 2022 0 Vepřová kapsa se dá udělat na několik způsobů. Jak ji ale udělat, aby se zavděčila dětem i starším? Příprava je...
Domácí sušené maso. Jak si doma vyrobit tuto delikatesu 23. 6. 2021 0 Máte rádi sušené maso? Pokud dodržíte přesný postup, jak maso usušit, tak můžete tuto delikatesu, která oslní nejednu návštěvu, připravit...
Uzená vepřová panenka. Jak ji udit správně a jak dlouho 4. 6. 2021 0 Udit vepřovou panenku může doma každý, kdo má alespoň malou udírnu. Pokud se rozhodnete udit vepřovou panenku, tak si připravíte...
Rychlé vepřové rizoto na oběd či večeři. Snadná příprava i pro začátečníka 14. 1. 2021 0 Vepřové rizoto zvládnete uvařit během hodinky, takže pokud nechcete trávit s vařením obědu moc času, tak je právě tato varianta...
Jak udělat dobré knedlo, vepřo, zelo krok za krokem 23. 9. 2020 0 Českou klasiku, kterou je knedlo, vepřo, zelo, zná snad úplně každý. Už jste si ho však zkoušeli připravit i sami...