Jak vychladit guláš bez profesionálního zařízení. Nedělejte zásadní chybu 28. 3. 2022 0 Guláš je vhodné vařit dostatečně předem, aby měl čas se uležet a mohla se v něm rozložit chuť každé suroviny....
Jak zachránit přesolený guláš? Zkuste triky našich babiček 25. 6. 2021 0 I zkušenému kuchaři se někdy povede uvařit přesolený guláš. V takovém případě je potřeba zachovat chladnou hlavu a jídlo rychle...
Guláš z pomalého hrnce: Vyzkoušejte vepřový nebo hovězí guláš 12. 3. 2021 0 Víte, jak chutná guláš z pomalého hrnce? Prostě skvěle. Díky pomalému vaření dosáhnete dokonalého rozložení chutí už při samotném vaření....
Jak vařit kotlíkový guláš na ohni: Napoprvé ho zkuste z buřtů 16. 9. 2020 0 Základem pro kotlíkový guláš je mít kvalitní kotlík a trojnožku, na které budete mít kotlík zavěšený. Je důležité mít pořádně...
Pravý hospodský guláš. Základem je kvalitní maso a cibulka 7. 8. 2020 0 Hospodský guláš je u nás klasikou v menších i větších restauračních zařízeních. Pravý hospodský guláš si však můžete vyzkoušet uvařit...