Fantastické zapečené brambory v troubě. Nejlepší, jaké jste kdy jedli 1. 5. 2020 0 Fantastické zapečené brambory znamenitě chutnají a je možné je připravit klidně i na chalupě nebo v kempu v remosce. Hodí...
Pečené sele na ohni je lahůdka. Troufáte si na to? 30. 4. 2020 0 Pečené sele může být velice dobrou součástí rodinné oslavy nebo párty pro známé. Nebojte se přípravy selete na ohni. Pokud...
Pórek v kuchyni: Vyzkoušejte polévku z pórku 28. 4. 2020 0 Zeleninou, která je celoročně k dostání v obchodní síti, je pórek. Pórek v kuchyni najde široké uplatnění, a to i...
Křupavý smažený sýr: Recept, který si snadno přípravíte doma 28. 4. 2020 0 Smažený sýr se pomalu stal klasikou našich kuchyní. Nejvíce oblíbený je hlavně mezi dětmi, ale také dospělými, kteří si chtějí...
Chcete uvařit dobrou česnečku rodině? Máme pro vás ideální recept 23. 4. 2020 0 Chcete uvařit dobrou česnečku k obědu? Považujete poctivou polévku jako základ každého dobrého jídla? Potrpíte si na polévky každý den nebo...
Vyzkoušejte roládu z vajíček. Netradiční recept, kterým obohatíte své vaření 22. 4. 2020 0 Vajíčka patří mezi odborníky jako tzv. zlo, potažmo jídlo, které se vlastně nehodí jíst, jelikož obsahuje hodně cholesterolu, což může...
Pečená sekaná jako od babičky. Staročeský recept, který ocení každý jedlík 21. 4. 2020 0 Pečená sekaná patří do každé kuchyně již několik desetiletí. Každý umí dělat sekanou po svém. Někdo peče sekanou podle receptu...
Netradiční Paella: Recept s kuřetem 20. 4. 2020 0 Paella je jídlo, které znají ti, co vyznávají středomořskou kuchyni. Tento recept se sice nazývá stejně, ale je jiný v...
Smetanka lékařská: Jak z ní vyrobit pampeliškové víno a med? 20. 4. 2020 0 K jaru neodmyslitelně patří i žluté hlavičky pampelišky, jejíž odborný název zní smetanka lékařská. Jsou první potravou včel a její...
Zelí je nejen skvělá pochutina, ale i hodnotný pokrm pro zdraví 19. 4. 2020 0 Zelí jako takové patří mezi jeden z nejgeniálnějších druhů, co se týká zeleniny. Je nesmírně zdravé, a to jak v...