Nápady a návody do kuchyně. Chcete, aby vám vaření a práce v kuchyni šla lépe od ruky? V tom případě se vám určitě budou hodit všechny dobré návody, nápady a rady ohledně vychytávek do kuchyně, které si u nás můžete přečíst.
Párky jsou v naší kuchyni oblíbeným pokrmem, který si často dopřejeme jako rychlou večeři nebo pochoutku při grilování. I když...
Ohřát uzené maso jde hned několika způsoby. Samotné uzené maso sice není potřeba ohřívat ani nijak tepelně zpracovávat. Můžete ho...
Dlouhodobě skladovat maso i bez lednice či mrazáku zvládali s úspěchem už naši dávní předci, kteří lednici pochopitelně neměli. I...
Sádlo se tradičně získává z tukových částí prasete. Je to jedna z nejstarších forem tuků používaných v kuchyni. Sádlo je...
Bramboráky se zelím a uzeným masem zachutnají určitě i velmi náročným milovníkům českých pochoutek. Vychutnejte si netradiční variantu bramboráků s...
Maso je součástí jídelníčku mnoha lidí po celém světě. Může se však stát, že ho máme najednou víc, než dokážeme...
Domácí uzený salám si můžete udělat jednoduše svépomocí. Jestliže máte doma udírnu, tak stačí pouze koupit kvalitní salám, který běžně...
Hledáte rychlý nepečený dezert? Dnes si povíme, jak udělat nepečený dezert, který připravíte už během deseti minut ze dvou hlavních...
Vařený špenát je u nás dost oblíbeném jídlem, ale správná příprava špenátu je klíčová nejen pro jeho zdravotní přínosy, ale...
Čištění trouby je něco, co většina lidí zrovna dvakrát s oblibou určitě nedělá. Každý chceme zářící, čistou troubu, ale samotný...