Skladování slivovice má svá pravidla. Nedělejte při jejím skladování chybu 17. 2. 2025 0 Skladování slivovice je umění. Její správné či nesprávné skladování totiž ovlivňuje chuť a kvalitu slivovice. Pokud chcete, aby vaše slivovice...
Jak opravit rezavý blatník. Nemusíte kupovat hned nový, opravte si ho 17. 2. 2025 0 Když se na našem vozidle objeví rezavý blatník, je to nepříjemný problém. Nemusíte však hned panikařit a investovat do nového...
Lidé dělají při přípravě toustů chybu. Už nikdy ji neuděláte 15. 2. 2025 0 Kdo by neměl rád chutné zapečené tousty na svém talíři? Rychlá a jednoduchá svačina, bez které si mnoho z nás...
Jak brousit beton s co nejmenší prašností? Naučte se šetrný postup 15. 2. 2025 0 Brousit beton v místnosti není zrovna to nejlepší, co chcete dělat, ale někdy prostě není jiná varianta. Ve většině případů...
Babička dělá ty nejlepší karbanátky. Tajemství je v jedné surovině 15. 2. 2025 0 Karbanátky mojí babičky jsou doslova legendární. Každá domácnost má svá tajemství a tradice, ale u nás je jedno jasné –...
Jak zahustit guláš bez mouky. Ta do guláše vůbec nepatří 15. 2. 2025 0 Guláš je jedním z nejoblíbenějších pokrmů, které v Česku máme. Mnoho z nás se ale stále snaží zahustit guláš pomocí...
Jak opravit radiátor, který nehřeje. Opravte si ho snadno sami i bez instalatéra 14. 2. 2025 0 Pokud váš radiátor nehřeje po celé délce a výšce, tak to sice nemá žádný zásadní vliv na topný systém, ale...
Jak povolit stržený šroub? Použijte jednoduchou metodu 14. 2. 2025 0 Povolit stržený šroub vyžaduje alespoň základní vybavení nebo trochu znalostí. Způsobů, jak dostat ven stržený šroub, je víc, vyberte si...
Zamrzlý zámek rozchodíte snadno i sami. Nevolejte zbytečně zámečníka 14. 2. 2025 0 Když uhodí větší mrazy, jaké zažíváme třeba letošní zimu, tak nás může nemile překvapit zamrzlý zámek u vchodových dveří. To...
Jak poznat pravou dubajskou čokoládu. Nenechte se nachytat 14. 2. 2025 0 Dubajská čokoláda je fenomén, který díky influencerům nabral na popularitě po celém světě. S rostoucí popularitou však přichází i riziko...