Jak naložit maso rychle? Vyzkoušejte trik s marinovací jehlou 23. 1. 2023 0 Potřebujete rychle naložit maso a nemáte čas na to, aby mohlo být maso naložené dostatečně dlouho? Můžete vyzkoušet různé triky,...
Jak na šťavnaté čínské řízečky? Použijte kontaktní gril 11. 8. 2022 0 Originální čínské řízečky uděláte na kontaktním grilu doslova během pár minut a vaši strávníci budou nadšení. Přitom k tomu využijte...
Kebab na ohni. Jak ho správně připravit a ugrilovat 3. 7. 2022 0 Udělat kebab na ohni není složitá věc, stačí k tomu mít správné vybavení a trochu kuchařského umu. Pokud se rozhodnete...
Jak rychle odstranit připečené maso z grilu. Použijte ověřenou metodu 17. 4. 2022 0 Mít připečené maso na grilu není zrovna nic příjemného z hlediska čištění. Pokud nechcete nad čistěním grilu trávit celé hodiny, tak...
Trhané maso se hodí do hamburgeru či tortilly. Jak natrhat maso? 29. 1. 2022 0 Máte rádi trhané maso, ale nevíte, jak si jej doma udělat? Postup pro přípravu trhaného masa není rozhodně nic složitého....
Maso a jeho úprava: Co je důležité dodržet při vaření, dušení a pečení? 9. 11. 2021 0 Někdo si pochutná na zeleninovém salátu a o mase nechce ani slyšet, pro dalšího je maso základem jídelníčku. Sto lidí,...
Při vakuování masa dělají lidé chyby. Jak sáček správně zatavit? 27. 9. 2021 0 Správně zavakuovat naložené maso je velice důležité. Ať už budete vakuovat maso na uzení, nebo naložené maso na nedělní oběd,...
Jak udržet řízky teplé? Vyzkoušejte osvědčenou metodu 28. 8. 2021 0 Umět udělat dobré řízky je základem každé správné hospodyně. Jak ale udržet řízky teplé, aby byly pořád chutné a křupavé?...
Jak se dělá tlačenka: Udělejte si dobrotu, která prospěje i vašim kloubům 26. 7. 2021 0 Jak se dělá tlačenka, která nesmí chybět na žádné zabijačce? K tomu, abyste si ji připravili doma, stačí nakoupit potřebné suroviny...
Rozmrazování masa – nejčastější chyby, které děláte 20. 7. 2021 0 Každý z nás někdy potřebuje rozmrazit maso. Málokdo ale ví, jak to udělat správně, aby nedocházelo ke snižování jeho kvality....