Domácí meruňkovice. Jak založit kvas z meruněk krok za krokem 10. 3. 2022 0 Pokud patříte mezi milovníky domácí meruňkovice, tak si můžete vyzkoušet založit vlastní kvas. Musíte pro to však splňovat jeden základní...
Domácí kysané zelí. Jak si ho doma správně připravit 6. 3. 2022 0 Domácí kysané zelí není na přípravu nic těžkého. Díky přípravě domácího kysaného zelí si můžete udělat zásobu zdravého zelí plného...
Domácí cider. Jak postupovat při jeho výrobě a kvašení 5. 2. 2022 0 Na domácí cider budete potřebovat v podstatě jen jablka, kterých někteří zahrádkáři mají dostatek z vlastních zdrojů. Cider je v...
Domácí jablečný mošt. Jak ho správně skladovat, aby dlouho vydržel? 19. 9. 2021 0 Domácí jablečný mošt je skvělou příležitostí ke zpracování přebytku jablek ze zahrádky. Pokud máte na zahradě větší i menší množství...
Jak poznat kvalitní burčák: Udělejte si senzorický test barvy a vůně 14. 11. 2020 0 Burčák je oblíbený nápoj, který u nás na podzim vyhledává spousta lidí, ale jak poznat kvalitní burčák? Hrozny pro jeho...