Jak poznám, že mě podvedl?

nevera
Zdroj: Pixabay
Autor: Petr Karásek

Nevěru nepřejeme nikomu. Ale co je horšího než nevěra? Nezjištěná nevěra! Jistě si nemalý počet žen řekne, jak poznám, že mě podvedl? Proto se pojďme dnes podívat, jaké jsou příznaky nevěry muže a jak je poznáte.

Jakmile dojde k úletům, musí si ten kdo byl nevěrný dát pořádný pozor, aby ho neprozradilo několik podstatných detailů. Musí mít skvělou paměť, protože jakmile se jednou odchýlí od své vymyšlené výmluvy, začne velké podezřívání, kde daný partner právě byl. A to je začátek konce!

Člověk to ale nemůže tajit pořád, pravda dříve, či později vyjde na povrch…

Je to opravdu vyčerpávající i finančně náročné, proto to dlouhodobě vydrží jen málokdo. Nejdříve si ujasněte, zda chcete opravdu znát pravdu. Ne nadarmo se říká, že nejlepší je nic nevědět. Jenže nejistota je také hrozná.

Jak poznám, že mě podvedl?

1. Pokud tráví v koupelně před zrcadlem dokonce víc času, než vy sama, je to prapodivné. Zvlášť pokud dosud jeho jediná hygiena spočívala v pětiminutové sprše, holení a pár kapkách voňavky.

2. Má vypnuté zvonění, chodí s mobilem na záchod, je duchem nepřítomen. Všude má piny a hesla.

3. Zcela nevinně poznamenáte, že mívá příliš mnoho přesčasů a on hned nepřiměřeně podrážděně prohlásí, že to přece dělá pro rodinu a peníze si ráda užijete také. Zmíníte se o zjevu jeho kolegyně a on na vás vyjede.

4. Nedokáže se s vámi už tak dobře uvolnit jako dřív. Nudí se, ale nechce s vámi nikam chodit. Nechce s vámi dále chodit nikam do společnosti.

Přidejte si rady a nápady na domovskou stránku Seznam.cz